Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Γεμιστές μπαγκέτες

Γεμιστές μπαγκέτες

Εύκολο, νόστιμο και πολύ ευπαρουσίαστο σνακ 

Υλικά:

4 μπαγκέτες μικρές
150γρ τυρί τριμμένο που λιώνει


5 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1/2 κούπα κρέμα γάλακτος
3 αυγά
πιπέρι
βούτυρο για το άλειμμα

Εκτέλεση:

Σε ένα τηγανάκι σοτάρουμε το μπέικον για λίγα λεπτά
Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 1-2 λεπτά ακόμη, το αφήνουμε να κρυώσει
Χτυπάμε σε ένα μπολ τα αυγά με την κρέμα γάλακτος, βάζουμε λίγο πιπέρι,το τυρί και τα ανακατεύουμε με το μπέικον και τα κρεμμύδια
Αδειάζουμε προσεκτικά τις μπαγκέτες απο την ψίχα, ανοίγοντας τες απο την μια μεριά σαν βαρκούλες και τις αλείφουμε εξωτερικά με βούτυρο
Μοιράζουμε την γέμιση στις 4 μπαγκέτες, τις τοποθετούμε σε ταψί που έχουμε στρώσει λαδόκολλα και ψήνουμε στους 200 βαθμούς στον αέρα για 15-20 λεπτά

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου